Vänta medan vi hämtar innehållet till dig...
Meny
010-202 21 00

Corporate Foundation

Bluebird Medical’s Affärsidé

Att förbättra standarden inom vården för ett ökat välbefinnande

Bluebird Medical’s Vision

Bluebird Medical skall vara en välkänd och etablerad aktör inom sjukvården, känd för sitt personliga engagemang och flexibilitet som inspirerar sina intressenter

Bluebird Medical’s Kärnvärden

Integritet och Ärlighet

Integritet och ärlighet innebär att du alltid beter dig enligt uppsatt standard för ditt yrke så att människor respekterar och litar på dig. Du är alltid ärlig, uppriktig och håller dina löften i alla dina handlingar både inom och utanför företaget.

Personlig service och Flexibilitet

Personlig service och flexibilitet innebär att du tar ett personligt ansvar och intresse för de uppgifter och personer du kommer i kontakt med. Du är smidig och kreativ i alla lägen.

Positiv och Inspirerande

Positiv och inspirerande innebär att du ser till att hålla dig frisk och skapar energi för att orka hålla igång. Du ser problem som intressanta utmaningar och strävar alltid efter att nå en win-win situation.

Organiserad och Städad

Organiserad och städad innebär att allt du gör utförs på ett organiserat och systematiskt sätt för att uppnå effektivitet och kvalitét. Du behåller din omgivning städad och ren. Du använder företagets uniform och använder vårdat språk.